Ny CD:
"Hjemlengsel /
Homecoming"
Les mer om platen

 

Last ned brosjyre her
(pdf)

 

 

Tore Ljøkjel ble 14.juli utnevnt som "Ambassadør for Molde"

 

MENIGHETSBESØK

Møte eller Gudstjeneste, meny 1
Alternative besøk: Jeg kan komme alene med saxofonen og spille solo og/eller være medspiller til etablert husorkester eller pianist/organist.

Seminar til møte eller temakveld, meny 2
Trenger vi musikk? Hvordan kan Gud bruke musikk? Kan vi fortelle et budskap gjennom musikk? Min erfaring. Spørsmål fra salen. Teori og praktisering gjennom ord og saxofon-toner. 
        
Kunst-konsert, meny 3
Søndagsskole, barne-, ungdoms-, og/eller voksenforening lager eller finner før konserten, tegninger og/eller dikt som Tore Ljøkjel får noen dager til å tonesette. Bildene/diktene blir så hans "noter".
Bildene vises på storskjerm for alle mens Tore spiller. Konserten kan avholdes kun for de som har laget tegningene/diktene, eller være for hele forsamlingen eller menigheten. En time

Høytid-Markeringer, meny 4
Til solo og/eller medspiller til jul, påske, pinse eller Alfakurs-konsert, sommeravslutning, feiring, andre tilstelninger. 

Prosjekt-Tema-Drama, meny 5
Til solo og/eller medspiller ved oppbyggingen og presentasjonen av ulike prosjekt eller tema hvor musikken kan forsterke og utdype budskapet. 
 
Levende strek- og musikkandakt, meny 6
Oscar Jansen akkompagnerer og briljerer på piano sammen med Tore.
Gjennom ulike stilarter og bilder kan et viktig budskap formidles. Forsamlingen får se hvordan vakre tegninger blir til av Oscar, mens sax-tonene rammer de inn. Oscar har illustrert en rekke bøker, cd-cover og magasiner og har hatt flere utstillinger.
En time. 
         
Konsert, meny 7
Tore og Oscar bruker sine instrument som forteller-redskap og uttrykker det som bare musikkens hjertespråk kan fortelle. Har bl.a eget jule- og påskekonsept som egner seg godt før jul og påske. De tre har sammen holdt mange konserter i Norge. Aktuelt for bl.a konfirmanter med
foreldre, skolebesøk i kirka, kirkefremmede, for ansatte og frivillige medarbeidere. Reportoaret er variert med ulike uttryksformer som er kjent i kirker i ulike verdensdeler.
1 time og ett kvarter. 

Større besetning  med musikere som på CDene er også mulig. 
Pris: Etter avtale

Reiseutgifter fra Kristiansand kommer i tillegg.


 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 

For bestilling av spilleoppdrag:
Tore Ljøkjel, Tjønnemyra 20, 4640 Søgne. Tlf +47 975 60 254. torelj@me.com


FORSIDEN