Ny CD:
"Hjemlengsel /
Homecoming"
Les mer om platen

 

Last ned brosjyre her
(pdf)

 

 

Tore Ljøkjel ble 14.juli utnevnt som "Ambassadør for Molde"

 

SKOLEBESØK

Aktuelle tema:

Hvordan lager jeg musikk?
Hva kan musikk brukes til?
Kan vi fortelle noe gjennom musikk?
Trenger vi musikk?

Saxofonen: historikk, oppbygging, likhet i forhold til blokkfløyta. Musikkens ulike uttrykksformer: styrke, tempo, register, glede, sorg. Levende lyd fra: folketoner fra ulike land, Negro-spirituals, pop, jazz, improvisasjon.

Kunst-konsert, meny 2
Elevene lager, før konserten, tegninger og/eller dikt som Tore Ljøkjel får noen dager til å tonesette. Bildene/diktene blir så hans "noter". Bildene vises på storskjerm for alle mens Tore spiller. Egner seg for dobbelklasse, som gir i underkant av 60 bilder å tonesette. Selve konserten kan avholdes kun for klassene som har laget tegningene/diktene, eller være åpen for hele skolen. En time. 

Høytid-Markeringer, meny 3
Til solo og/eller medspiller til jule-, påske- og sommeravslutning, feiring, andre tilstelninger.

Prosjekt-Tema, meny 4
Til solo og/eller medspiller ved oppbyggingen og presentasjonen av ulike prosjekt eller tema hvor musikken kan forsterke og utdype elevproduktet. 

Levende strek og musikk, meny 5
Maler/tegner/musiker; Oscar Jansen akkompagnerer og briljerer på piano til saxen.
Vi presenterer ulike stilarter innenfor musikken. Elevene får se hvordan vakre tegninger blir laget av Oscar mens sax-tonene rammer de inn. Oscar har spilt på mange CD-er, laget mange CD-cover og har hatt flere utstillinger, bl.a Molde-Jazz. En time. 

Musikk til dikt eller drama, meny 6
Levende musikk til dikt og dramastykker som er laget av elevene selv eller andre. 
         
Fortellerkunst i ord og toner, meny 7
Tore bruker saxofonen som sitt forteller-redskap og uttrykker det som bare musikkens hjertespråk kan fortelle. Har bl.a eget jule- og påskekonsept som egner seg godt ved avslutninger før jul og påske. De har sammen med Oscar Jansen holdt mange konserter i Norge. En time. 

Kirkekonsert, meny 8
Skolekonsert i din lokale kirke. Kan være som et av samarbeidene mellom kirke og skole. Solo, med egen pianist eller organist og/eller sammen med elever. Ligger det en skatt i noen salmer og sanger som eleven ikke kjenner til? Reportoaret er variert med ulike uttryksformer som er kjent i kirker i ulike verdensdeler.  

Konsert for personalet, meny 9
"Friminutt" for de ansatte! Konsert på skolen eller nærmeste lokale med god akustikk. Solo/sammen med egen pianist/organist. 


Reiseutgifter fra Kristiansand kommer i tillegg til prisen.


 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

For bestilling av spilleoppdrag:
Tore Ljøkjel, Tjønnemyra 20, 4640 Søgne. Tlf +47 975 60 254. torelj@me.com


FORSIDEN